13 May 2012

Happy Mothers Day to Pn Zullina Binti Mohd Zaib

Hehehe... Hari tu wat video tuk babah je, xwat tuk umi plak... sorry umi, lmbt ckit ea.... Walaupun umi ngan babah mngkin xbace post nie, xpe mngkn satu ari nnti umi bace... Selamat Hari Ibu umi. Abg xmmpu nak bg pape, iallah thun depan siap dengan sume nya. Teringin nak belanja makan umi ngan babah kt tempat-tempat yang mewah. hehehe.... Ya ALLAH permudahkan la niat ku ini....


 Happy Mothers Day UMI

11 May 2012

Saya sayang Ayah saya...

Sume org ade ayah, tpi setiap ayah adalah berbeza. Begitu jgak ayah aku, walaupun dia diam, xksh tentang diri aku tpi aku tetap thu dye syg kami sekeluarga. Walaupun ayah aku bawa keluarga kami dengan kesederhanaan aku tetap bahagi. Dye pernah kokong aku, xleh g sane, xleh men tu men ni, waktu aku kecil. Bila aku besar aku sedar knp dye wat begitu. Alhmdllh aku tetap jdi manusia yang berguna kepada keluarga, masyarakat agama dan negara... aku syg ayah aku... kalian blh tonton video yg akan mengingatkan tentang ayah kalian. Selamat Menonton....

10 April 2012

Iklan Yang Menarik

Da lama xupdate blog nie. Mls rase nya nk update salu, tpi bile dpt bende yang menarik gagah kn jugak untuk aku post kn... Mule tengok iklan nie, xthu iklan pe. Nmpk cam video bese je... Cuba korang tengok....

video 

Cam ne??? btul x??? last iklan pe?? iklan nie la... 

 

29 March 2012

Rolltop (Future Design Laptop)

Salam. Nie nak citer pasal teknologi laptop plak. Nak tgk laptop aku??? Cam nie la dye erk...


Tu la laptop aku, tu dari google image la. Kire nya same model.. Hehehehe... Tapi bukan laptop aku yg nak citer kn, tapi tajuk post nie adalah ROLLTOP. Rasenya korang pun xprnah dengar kn. Dalam bahasa Melayu nya, laptop yang boleh gulung-gulung. Caya x??? Xcaye tgk video nie...


Kalo korng tengok nie, mesti percaya nya... Dorang tengah develop bende nie agy. Belum ade kat market. Benda ini aku caya bakal ade di pasaran sbb dye ade Official Website dorang. Beza kn ngan laptop aku. Kalo leh gulung-gulung cam nie, xyah la aku nak pikul bwak g kelas... So sape yg berkenan boleh la wat tempahan ea....

19 March 2012

BESTA MD-221

Ingat x ari tu, aku ade post pasal Voucher Buku 1 Malaysia. Nak tengok Voucher tu pergi mane??? Nie dye.. Dengan berbekal kan Voucher RM 200 aku beli BESTA MD-221. Thanks PM, aku menggunakan voucher pada tempat yang betul. Hehehehe

  Pronunciation: English Word, Multi Language Dialogue, Chinese Vocabularies, pronunciation in Multi Language Dialogue.
  Screen Resolution: 240 x 96
  LCD Screen: 3 inch x 1.2 inch
  Gadget Color: White
  Screen Color: Black White
  Hand Writing: No
  Size: 10cm x 7cm x 1.5cm
  Weight: 120g
  Internal Memory: 876MB
  Card Slot: No
  Battery: 3Ax2 Alkaline Battery
  USB Connection: No
  Accessory: User Manual, 3Ax2 Alkaline Battery.


BESTA MD-221



18 March 2012

XDS ZERO 39

Lama xupdate blog nie.... Tengok budak-budak sains sukan kt UiTM Arau, Perlis nie bawak basikal ke hulu ke hilir nie, jadi minat plak aku. Kebanyakan dorang pakai Raleigh. Tapi smalam g kdai basikal kat Kangar, cina tu rekemen kn XDS ZERO 39.
Hijau/Hitam

Merah/Putih


Hitam/Hijau
Spec:
-Frame and components: Alloy
-Fork: SR Suntour XCT with Lockout
-Brake: Tektro Draco Hydraulic Disc
-Groupset: Shimano components 24 speed.
-Crank: Shimano crank
-Wheelset: XDS Alloy doublewall with 26' tyres.




Ntah la, nak angkat income xde skarang. Member cakap kat Danok, Thailand basikal jual murah. Kalo nak tunggu da kerja, mmg x pegi la danok. Jaoh kowt dari KL. Kene pikir dua tiga kali gak.. Price dye RM 1+++

17 January 2012

Lelaki Korea Jatuh Hati Dengan Gadis Melayu

Sape bilang gadis melayu xmenawan??? hehe... Xsangke orang korea pun minat ngan gadis Melayu. Orang lelaki kat sane cepat2 cari calon sebelum orang luar kebas. hahaha....


Fitri Ishak da dapat gadis Melayu da... Hehehehe....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...